Home nieuws We Play Every Day 2020 vult heel de maand december met livemuziek

We Play Every Day 2020 vult heel de maand december met livemuziek

by Bart Verlent

Vanaf vandaag stelt We Play Every Day 2020, de hele maand december hun virtuele podia gratis ter beschikking voor beginnende bands en artiesten. WPED2020 is een initiatief van het Belgische social streaming platform Soundstorm en VI.BE en is een “pay what you like”-festival dat een maand duurt en plaatsvindt in een virtuele game-wereld.

(c) We Play Every Day

Benjamin The Room bijt de spits af. Verder staan onder andere Lonsin, Vincent Coomans en Caspar Auwerkerken op het programma. De acts zijn geselecteerd door: Faith, Naomi Sijmons (Reena Riot), Amélie en Charlotte van Gentle Promotion en regisseur en muzikant Jonas Govaerts.

De kijkers downloaden de virtuele concertzaal op hun pc of mac, stellen zelf hun avatar samen en spreken af met hun vrienden om samen naar de artiest te gaan kijken. Tevens kan je samen dansen, vuurwerk afsteken en appreciatie tonen aan de muzikanten die ook in realtime alles in ontvangst nemen. We Play Every Day 2020 is met andere woorden een interactieve sociale ervaring in een virtuele 3D wereld.

Meer info over dit uniek streaming festival vind je via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More