Home LiveFoto's THE MONOTROLE KID + CHOCOLATE JESUS + THE CHRISTIAN CLUB Brugge, Daverlo (26/09/2020)

THE MONOTROLE KID + CHOCOLATE JESUS + THE CHRISTIAN CLUB Brugge, Daverlo (26/09/2020)

by Luminous Dash

Door: Johan Vanparys

Cultuurcentrum Brugge organiseerde een minifestival in Cultuurzaal Daverlo met drie fijne groepen op het programma.

The Christian Club is een one-man project van Luca Missiaen. Met song als Black Roses, Panic Attack en Shutting Down laat deze Bruggeling in zijn diepe gedachten en gevoelens kijken. Luca is zeker en vast een Bruggeling om in de gaten te houden.

Met Chocolate Jesus brengen Jan-Sebastian Degeyter en Robbe Kieckens eerlijke en duistere songs, vaak melancholisch maar toch melodieus. Zoals Don’t Miss The Bus gaat over een reiservaring, zijn de songs uit hun eigen ervaring en gevoelens gegroeid. Zang, gitaar en percussie vormen de onderdelen voor dit goed uitgebalanceerd optreden.

Erik Van Den Broeck, a.k.a. The Monotrol Kid, laat zich graag omringen door Brugse muzikanten en voegt daar op de laatste plaat Exhale ook Vincent Pierins aan toe. Je hoort invloeden van Dylan, Wilco en The Jayhawks, gecombineerd met rock uit de seventies in een hedendaagse productie.

The Monotrol Kid staat garant voor prachtige songs met liefde gebracht door een verzameling goeie muzikanten. In Duitsland worden ze ten volle naar waarde geschat, nu nog de rest van de wereld. Absoluut te ontdekken!

Ontdek het programma van Cultuurcentrum Brugge.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More