Home Singles WARDROBE – Sugar Pyramids (DOX Records)

WARDROBE – Sugar Pyramids (DOX Records)

by Bart Verlent

In de loop van dit jaar zal de derde Wardrobe langspeler Jason verschijnen waar we nu al drie singles uit te horen kregen. Johan Verckist en co hebben blijkbaar geen geduld om die plaat uit te brengen dus krijgen we nog een nieuw nummer voorgeschoteld. Daar zijn we zeker niet rouwig om want Wardrobe kon op de vorige singles vriend en vijand verbazen met een nieuw fris experimenteel geluid waar we zeker voor te vinden zijn.

Verckists dochter Doris maakte een fijne groovy intro voor Sugar Pyramids maar die hebben ze helaas uit de single-editie geknipt. Nu knalt het nummer onmiddellijk open met een muur van glamrock-achtige gitaren en spacey geluiden. Kwestie van de deur stevig open te trappen. Johan heeft dan nog een lading effecten op zijn stem gezet zodat we een soort van futuristische versie van Wardrobe krijgen, zeker door de wat bizarre break.

We hebben nu al genoeg teasers gehoord uit Jason. Ook zijn we al lang overtuigd van de nieuwe Wardrobe sound en kijken we er enorm naar uit om de volledige plaat horen: ja ons geduld is op. Na vier knappe singles met een uniek geluid mag dat album nu snel komen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More