Home LiveFoto's SAMOERAI Brugge, De Korf (17/11/2023)

SAMOERAI Brugge, De Korf (17/11/2023)

by Johan Vanparys

Op 17 november presenteerde Samoerai zijn nieuwste album Regel van 3 tijdens een groots evenement in De Korf in Brugge. Het album markeert een primeur in de Belgische hiphopscene, doordat het werd uitgebracht op triple gatefold vinyl, een unieke presentatie voor dit genre. De cover werd tot in de kleinste details uitgewerkt door Ipiki Ookami.

Samoerai werd op het album vergezeld door een getalenteerd team, waaronder Dj Grazzhoppa, Saimn-I, Sara Moonen en Tim Wulleman – een combinatie die eerder al een stempel drukte op Samoerai’s projecten. Tijdens de exclusieve showcase traden zij live op en begeleidden ze Samoerai met diepgaande en doordachte teksten gecombineerd met een rijke instrumentale flair.

Voorafgaand aan de live show gaf Ipiki Ookami een grondige uitleg over het ontwerp van de plaat. Daarna volgde een interactieve Q&A-sessie waarin de fans vragen konden stellen aan Samoerai en de Fantastic Four. Na de show konden fans het album aanschaffen, met de artiesten in gesprek gaan en deelnemen aan een signeersessie. Dit evenement bood niet alleen een muzikale ervaring, maar ook een kans voor de fans om de artiesten persoonlijk te ontmoeten en meer te weten te komen over het creatieve proces achter Regel van 3.

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More