Home Singles RATMOSPHERE – Mud

RATMOSPHERE – Mud

by Ann Cnockaert

In de schaduw van Brugge, waar de smalle straten hun eigen verhalen fluisteren, verovert Ratmosphere de levendige muziekscene van de stad en daarbuiten. Volgend op hun eerdere track Shotgun presenteert de band nu hun recentste single Mud. Een sonisch avontuur dat zwevende gitaarklanken, mysterieuze synthesizers en betoverende zang combineert.

De band bestaande uit de broers Robin en Brecht Serruys, samen met Jente Neels en Fieke Soete, verkent vol overgave het terrein van sleazy outsider pop. Ze hebben podia gedeeld met bekende namen als Balthazar, Black Box Revelation, SX en Warhaus.

De muziek in Mud creëert een sfeer die echo’s laat horen van de mysterieuze ambiance in de schaduwrijke nachtclubs van vervlogen decennia, waar de lucht doordrenkt was van een mix van intriges en verleiding. Robin Serruys’ warme stem fungeert als een leidraad door dit sonische landschap, terwijl Jente Neels’ stem een betoverend aura toevoegt, als een zacht briesje dat de ziel streelt.

Met Mud neemt Ratmosphere je mee op een sonische reis, waar zwevende klanken en bedwelmende stemmen samenkomen om een betoverend landschap te creëren, doordrenkt van mysterie en verleiding.

Ontdek hun live op de volgende data:

22/11 – Museumnacht  Leuven
30/11 – Farrm Hasselt
01/12 – JH Effort  Genk

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More