Home Singles BLOSSOMS – To Do List (After The Breakup) ft. Findlay

BLOSSOMS – To Do List (After The Breakup) ft. Findlay

by Ann Cnockaert

We hebben altijd al een boontje gehad voor muziek uit Manchester en omgeving, dus wilden we jullie de nieuwste release van de Britse band Blossoms niet onthouden. To Do List (After The Breakup) markeert hun eerste nummer na het behalen van de nummer 1 positie met het album Ribbon Around the Bomb in 2022.

To Do List (After The Breakup) is het eerste nummer dat wordt uitgebracht op Blossoms’ nieuwe platenlabel ODD SK, in samenwerking met The Orchard. Het nieuwe label haalt inspiratie uit de achternamen van de bandleden, evenals hun thuisstad Stockport.

To Do List (After The Breakup) is geïnspireerd door het gedicht met dezelfde naam van Rupi Kaur, en afkomstig uit haar boek Milk and Honey. Zij verwierf in één klap bekendheid bij de eerste publicatie ervan in 2014 en verkocht er meer dan 3 miljoen exemplaren van. Op de single wordt Blossoms vergezeld door hun vriendin en muzikante uit Manchester: Findlay.

Het liedje beschrijft op een perfecte manier de gevoelens van hartzeer en de intense achtbaan die daarbij hoort. Ondanks het pijnlijke thema straalt het nummer een opbeurende sfeer en een aanstekelijke vibe uit. De toevoeging van Findlay aan het nummer maakt de samenwerking nog specialer en versterkt de essentie ervan.

Blossoms luidt met deze single een nieuw hoofdstuk in, en we kunnen niet wachten om meer van dit soort geweldige muziek te horen!

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More