Home LiveFoto's ROCK PETROL Wingene (30/07/2023)

ROCK PETROL Wingene (30/07/2023)

by Johan Vanparys

Rock Petrol is een gratis festival dat zich richt op hardrock en metal ook dit jaar was er opnieuw een geweldige affiche. Naast de concertzaal is er een gezellig terras waar je kunt genieten van een rockabilly optreden en bovendien is er een fantastische oldtimermeeting waar liefhebbers van klassieke auto’s samenkomen.

Mind Wolf heeft de uitdagende taak om Rock Petrol 2023 te openen, terwijl het publiek buiten geniet van het zonnige weer, het rockabilly optreden en de vele oldtimers die zijn samengekomen.

De band, afkomstig uit Jabbeke, bestaat uit de broers Jan (gitaar en zang) en Sam Clicteur (drums), samen met hun neef Arne Clicteur op basgitaar. Hun muziek omvat een opwindende mix van grunge, garagerock en stonerrock.

Promise Down is een Rock and Roll band met een vleugje metal, gevestigd in Antwerpen.

Hun repertoire bestaat uit eigen nummers met invloeden van bands zoals Mötorhead, Judas Priest en AC/DC, wat hen een unieke heavy rock and roll sound geeft.

Sinds 2019 hebben William Lauson (zang), Daniel Aertssen (gitaar), Marc Peeters (drums) en Ronny Cle (bas) hard gewerkt aan het opbouwen van een sterke reputatie als liveband.

Dit keer werden we opnieuw getrakteerd op een krachtige live performance met meeslepende, geweldige harde muziek die het publiek volledig in zijn greep hield.

Raven, een succesvolle heavy metalband opgericht in 1974 rond de broers John en Marc Gallagher, is een opvallende toevoeging aan het gratis festival.

Hoewel ze al een respectabele leeftijd hebben, weten deze mannen het publiek bij Rock Petrol meer dan een uur lang te boeien met hun energieke show.

Hun nummers worden enthousiast meegezongen of zelfs gebruld door de talrijke fans die zijn samengekomen. Opvallend is dat niet alleen de trouwe aanhang geniet, maar ook de jongere generatie kan waarderen wat deze oude rot in het vak op het podium brengt.

Moe maar voldaan trekken we na meer dan acht uur feesten met vrienden en muziekplezier voldaan naar huis!

Raven: FacebookInstagram
Promise Down: FacebookWebsite
Mind Wolf: FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More