Home Singles FRANKIE FAME – As Long

FRANKIE FAME – As Long

by Bart Verlent

Michael Franck de singer-songwriter/producer uit Antwerpen ademt muziek hoewel hij pas op 20-jarige leeftijd begon met gitaarspelen. Om zijn artiestennaam wat meer uitstraling te geven besloot hij in 2020 op te treden als Frankie Fame.
Hoewel de naam misschien kitscherig klinkt is zijn muziek allesbehalve dat. Frankie Fame staat bekend om zijn aanstekelijke funky space-pop.

© Frankie Fame

Dit najaar kunnen we uitkijken naar het tweede album van Frankie waarvan As Long als eerste voorproefje is uitgebracht. Het nummer belichaamt een groovy en zomerse sfeer, doordrenkt met een heerlijke lazy-vibe. Het doet denken aan de soulvolle songs van Jungle maar met een eigen twist van brede en warme arrangementen die het geheel een nostalgisch 70’s gevoel geven in de stijl van Curtis Mayfield..

We kunnen deze zalige zwoele track zeker wel smaken. As Long tovert de donkere regen wolken weg en laat de zon tropisch schijnen.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More