Home LiveFoto's KIM WILDE Deinze, Brielpoort (13/04/2024)

KIM WILDE Deinze, Brielpoort (13/04/2024)

by Erik Janssens

Iedereen kent Kim Wilde van haar debuutsingle Kids In America uit 1981. De Britse zangeres toert momenteel met haar band door Europa en zette op 13/04/2024 de uitverkochte Brielpoort te Deinze in lichtelaaie.

Kim Wilde @Brielpoort Deinze

Tijdens haar 40-jarige muziekcarrière verzamelde ze een lange lijst van hits waarvan de meeste tijdens de avond werden gespeeld en meegezongen door het voornamelijk iets oudere publiek. 

De show werd geopend met Rage to Love. Na de intro door de band, kwam Kim op het podium met lederen vest en zwarte zonnebril. Een grote ventilator vooraan zorgde ervoor dat haar blonde lokken wapperden in de wind. Een ‘rock chick’ van 64 jaar met een stem die nog steeds klinkt als toen!

Kim Wilde @Brielpoort Deinze

Na Never Trust a StrangerCan’t Get Enough en Anyplace, Anywhere, Anytime (hit samen met Nena), volgden de wat minder bekende en rustigere nummers uit haar repertoire.

Tijdens de tweede helft van de show werd het tempo opnieuw verhoogd, wat door het publiek duidelijk werd geapprecieerd. Het optreden werd afgesloten met de hits View From A BridgeChequered Love en You Keep Hangin’ On.

Kim Wilde @Brielpoort Deinze

Na bloemen in ontvangst te hebben genomen en het podium te verlaten, kwamen ze terug voor de bisnummers. Cambodia werd ingezet door de band en Kim kwam op met rode cape en militaire pet.

Kim Wilde @Brielpoort Deinze

Het optreden werd afgerond met de hits You Came en natuurlijk Kids in America. We voelden ons allemaal terug even 16 jaar!

Kim Wilde @Brielpoort Deinze

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More