Home LiveFoto's DUCK FEST Oudenburg (05/05/2024)

DUCK FEST Oudenburg (05/05/2024)

by Erik Janssens

Op 5 mei 2024 organiseerde de Rotary Gistel vzw haar tweede editie van de Duckrace op het Oudenburgs Vaardeken. 20.000 genummerde plastieken eendjes werden gedumpt vanuit een container en door middel van blazers vooruit gestuwd richting finish. Het volledige event was ten voordele van het Kinder Kansen Fonds.

Dit jaar werd er een volwaardig muziekfestival toegevoegd aan het programma: Duck Fest. In de namiddag lag de focus op de jongeren met optredens van de Ketnetband, Pauline, Leez en Aaron Blommaert. Voor het iets oudere publiek stond De Mens, Viktor, Black Box Revelation, Intergalactic Lovers en Sylver LIVE geprogrammeerd.

Leez bracht met haar band een mix van covers en eigen werk.

Duck Fest 2024 – Leez

Frank Vander Linden met zijn band De Mens speelde hun eerste optreden na een afwezigheid van meer dan een jaar.

Duck Fest 2024 – De Mens

Voor de talrijk aanwezige jongeren was Aaron Blommaert één van de hoogtepunten van de namiddag.

Duck Fest 2024 – Aaron Blommaert

De dj-set van Viktor Verhulst was oorspronkelijk gepland als afsluiter van het festival maar werd verplaatst naar vroeger op de avond.

Duck Fest 2024 – Viktor
Duck Fest 2024 – Black Box Revelation
Duck Fest 2024 – Intergalactic Lovers
Duck Fest 2024 – Sylver LIVE

Meer dan 5.000 bezoekers voor een allereerste editie van een festival is een zeer mooi resultaat. De combinatie van stralende weer, een mooie affiche en het prachtige festivalterrein met foodtrucks en randanimatie was een perfecte combo.

Duck Fest / FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More