Home Belgisch CANDLEBAGS Scorpio Sessions (22/09/2020)

CANDLEBAGS Scorpio Sessions (22/09/2020)

by Felix Sandon

Candlebags, geen onbekende voor wie onze website weleens leest, kreeg de eer om dinsdagavond de eerste Scorpio Session van het nieuwe seizoen te verzorgen. Dertien weken lang passeert er aanstormend muzikaal talent uit eigen land op Radio Scorpio, elke dinsdag tussen 19:00 en 20:00. Voor wie het op dat moment nét te druk heeft, verschijnen alle sessie ook op YouTube.

Zo kunnen we zorgeloos genieten van Ticket To Freedom, waarin de stem van zangeres Inge Henrotay helemaal tot haar recht komt. Met enkel gitaar en een beetje slagwerk slaagt het duo er perfect in een mysterieus en meeslepend nummer neer te zetten.

Het tweede nummer, Groovy Movie, heeft meer rockabilly in het bloed. Alsof de groovy movie uit de titel een B-film in een drive-in uit de jaren vijftig is, zo sleurt Candlebags je opnieuw mee in een bizarre wereld. De gitaar klatert prachtig en ook hier verkent Inges stem alle ruimte die ze krijgt.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More