Home Belgisch 20 JAAR KINKY STAR : THE VERY VERY DANGER

20 JAAR KINKY STAR : THE VERY VERY DANGER

by Didier Becu

20 jaar bestaat de Kinky Star. Groot geworden door zijn tegendraadsheid, en dus zette de organisatie een tegendraadse band op de slotdag: The Very Very Danger. Hun gedacht over 20 jaar Kinky star.

Jullie staan in de line-up van 20 jaar Kinky Star. Wat betekent dit voor jullie?
Dit betekent heel veel voor ons. Normaal krijgen we die kans maar eens om de 15 jaar.
Dan staan de planeten op 1 lijn en is het ideaal om in de Kinky Star, toch wel de helderste ster in ons melkwegstelsel, te spelen. En blijkbaar weten jullie onze muziek te appreciëren. En dat vinden wij leuk.

Wanneer kwam je voor de eerste keer in de Kinky Star?
Toen de dieren nog spraken.


Welk optreden in de Kinky Star is je het meest bij gebleven?

Ik herinner me het nog alsof het gisteren was.


Ken je een leuke anekdote over de Kinky Star?

Alles PAKOT!!

Wat valt op aan de Kinky Star?
De naam. We weten niet zo goed wat we daar van moeten denken. Als we goed hebben begrepen over welke ster jullie het hebben, dan is dat inderdaad erg kinky ja. In de volksmond bestaat er een gelijkaardige term, maar dan nog kinkyer. Kaksterre.


Hoe kinky zijn jullie?

Ik weet niet of we er goed aan doen om daar op te antwoorden, we hebben nu eenmaal een imago om hoog te houden, maar het concept plushophilia is ons niet vreemd… Als je dat wil googlen, dan hou ik je zeker niet tegen. Taboos zijn zo 2012.

Eerlijk antwoorden! Kinky Star of Vorst Nationaal?
Vorst. Omdat daar nu eenmaal meer plaats is voor vuurwerk. Dat draagt bij aan de sfeer en gezelligheid.10/10.

Daar staat een steile trap naar boven. Ben je ooit al eens van de trap gevallen?
Wij zijn verheven boven het probleem “van trappen vallen” dankzij de techniek die Bunny heeft uitgewerkt: achterwaarts de trap afgaan. Zegge het voort, red een leven. Stop de horror die de trap in de Kinky Star is, en wel vandaag nog!

Als artiest, hoe belangrijk is een club als de Kinky Star?
Erg belangrijk. Het geeft de kans aan jonge beertjes, poesjes en konijntjes om zelf hun vuurwerkstokjes boven te halen op dat podium en om van die trap te glijden, rond te kijken of iemand het heeft gezien en hinkelend verder te wandelen omdat je Kinky Star pijn doet.

Wat kunnen we van jullie optreden verwachten in de Kinky Star?
Een betere vraag is: “wat kunnen we niet van jullie optreden verwachten?” Dat is simpel. Céline Dion, die moet je helaas al niet verwachten. Vuurwerkstokjes wel. Ik hoor dat dat bijdraagt aan de sfeer en gezelligheid. Zei ik dat al?

Welke boodschap hebben jullie voor de Kinky Star?
KEEP ON ROCKIN IN THE FREE WORLD. Of is dat cliché? Anders: veel plezier met den opkuis achteraf! MERCI EN TOT DE VOLGENDE X KITTY BUNNY BEAR

Facebook The Very Very Danger

Kinky Star

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More