Home Festival W-FEST, feest van geluk, muziek en positiviteit

W-FEST, feest van geluk, muziek en positiviteit

by Nel Mertens

Als er een medaille voor positiviteit in de muziekwereld mag uitgedeeld worden, geven we ze vandaag graag aan de organisatoren van W-fest. De voorbije 18 maanden moesten ze – net zoals alle andere evenementorganisatoren – vechten. Een harde realiteit voor velen.

En toch bleef hun ambitie één van niet opgeven en in augustus 2021 editie van W-fest te brengen, die symbool zou staan voor geluk, liefde en muziek. En daar houden ze aan vast.

Ook al kregen ze opnieuw minder goed nieuws, dat de affiche beïnvloedt. Een van de bandleden van The Boomtown Rats is nl. ernstig ziek, waardoor al hun komende shows geannuleerd werden.

Maar opnieuw buigt W-fest negatief nieuws om in positief nieuws: de affiche op donderdag 26 augustus speelt The Boomtown Rats kwijt, maar wint er wel 3 geweldige bands bij. Roachford in de vroege namiddag, The Art of What ?! (met de medeoprichters van The Art of Noise in de hoofdrol) in de late namiddag en niemand minder dan Howard Jones, die mede headliner zal zijn met Jimmy Somerville. Drie verschillende bands, uit de jaren ’80 & ’90, om de line-up te versterken!

Website Facebookevent Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More