Home Singles GARY – Last Longer (Eigen Beheer)

GARY – Last Longer (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Tijdens de tweede lockdown besloten Edgar André en Julie Schümmer samen nummers te schrijven onder de naam Gary, een combinatie van hun voornamen. Ze wisselden ideetjes uit via mail en doken de studio in zodra dat weer mocht. Met hun songs willen ze een troostende, melancholische sfeer creëren. In maart verscheen de melancholische debuutsingle Why Do All Of My Plants Die en nu is Gary er terug met een nieuw emotioneel nummer.

© Gary

Last Longer gaat over een liefdesrelatie die uit elkaar valt. De evolutie van gevoelens wordt metaforisch gelinkt aan het verstrijken van de seizoenen. Relaties veranderen soms vlugger dan we zelf beseffen.

Edgar André vult het zweverige geluid van Julie Schümmer mooi aan met zijn zachte, warme stem. Het refrein klinkt het soms iets te bombastisch naar onze smaak, maar dat wordt dan weer mooi opgevangen door de sfeervolle strofes en de originele break. De analoge synth geluiden bouwen een mooie geluidsmuur op die het geluid van Gary uniek maakt.

FACEBOOK

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More