Home Festival Boomtown lost eerste reeks namen

Boomtown lost eerste reeks namen

by Bart Verlent

Vanaf 14 juli tot donderdag 20 juli is het weer feest in Gent met de Gentse Feesten en zoals altijd viert Boomtown zeven dagen mee. Op drie verschillende podia kan je jong talent en gevestigde acts uit binnen- en buitenland aan het werk zien. Boomtown op de Kouter is en blijft gratis en de concerten bij Ha Concerts zijn betalend.

© Boomtown Festival

Vandaag krijgen we de eerste namen voor dit Gentse festival met op vrijdag 14 juli Dans Dans. Zaterdag 15 juli zorgt dj Dr. Rubinstein voor de dansbenen, zondag 16 juli gaat het er steviger aan toe met STAKE, maandag 17 juli is het de beurt aan Doodseskader en Meltheads en het Amsterdamse duo Kamma & Masolo zorgt donderdag 20 juli voor zalige discobeats.

Ook voor de concerten in Ha Concerts krijgen we de eerst namen met Oracle Sisters en Alabaster De Plume op 14 juli, Michelle Gurevich en Whispering Sons op 16 juli, Marble Sounds en Willy Mason op 18 juli en Gabriel Rios en Marina Herlop op 20 juli.

Nieuw dit jaar is het Alles Kan-podium, dat een plaats krijgt op de Kouter, waar jonge programmatoren en collectieven de kans krijgen om beloftevolle bands en artiesten te tonen.

Tickets voor de Boomtown concerten in Ha Concerts zijn verkrijgbaar via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More