Home Concerttip WIN 5 duotickets voor Ramkot + The Love in Zaal Lux

WIN 5 duotickets voor Ramkot + The Love in Zaal Lux

by Ann Cnockaert

Ramkot is een driekoppige band uit Gent die bekend staat om hun aanstekelijke en herkenbare muziekstijl, die het beste kan worden omschreven als ‘ramrock’. De muziek van Ramkot combineert stevig gitaarwerk met invloeden uit psychedelica, hardrock en stoner rock. De band werd opgericht in 2017 door de broers Tim en Tom Leyman, die samen met Hannes Cuyvers de perfecte combinatie vonden om hun passie voor goed doordachte rocksongs om te zetten in een unieke, krachtige sound.

Ramkot is momenteel op tournee door België, Nederland en Duitsland ter ondersteuning van hun debuutalbum In Between Borderlines. Ze zullen ook optreden in Zaal Lux in Herenthout als onderdeel van hun tour.

Met The Love waan je jezelf in de duistere krochten van de garagerock en de verstoord klinkende soul uit de jaren ’60.

Ramkot en The Love spelen op zaterdag 11/03 in zaal Lux in Herenthout en wij mogen maar liefst 5 duotickets wegschenken!

Wil je er graag bij zijn? Stuur dan als de bliksem een mailtje naar info[@]luminousdash.com met de vermelding Ramkot en je postcode.

Veel Succes!

Zaal Lux: FacebookInstagram
Ramkot: Facebook Instagram
The Love: Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More