Home Singles SHIKATA GA NAI – Shamata

SHIKATA GA NAI – Shamata

by Ann Cnockaert

De vijf excentrieke bandleden van Shikata Ga Nai zijn al sinds hun middelbare schooltijd vrienden. Ondanks het feit dat ze op verschillende conservatoria studeerden, ver van elkaar verwijderd (Gent, Hasselt en Rotterdam), bleven ze goede vrienden. Binnenkort verschijnt het debuutalbum van het jazz-fusion kwintet, maar eerst laten ze de gloednieuwe single Shamata op ons los.

© Shikata Ga Nai

Shikata Ga Nai bestaat uit vijf getalenteerde muzikanten: Rutger Mathys op mondharmonica, Elias D’hooge op toetsen, Tibo Polleunis op drums, Iskander Moens op bas en Achilles De Raedt op gitaar.

Shamata is een spirituele, muzikale reis door de tijd, langs bergen en woeste landschappen. De muziek is een unieke mix van energieke fusion riffs, jazz en ritmes waarbij je niet stil kan blijven zitten. Het is een krachtige en inspirerende combinatie die je meeneemt op een avontuurlijke reis vol afwisseling en verrassingen.

Laat je meeslepen door opzwepende ritmes op Shamata. Wedden dat je niet in staat zult zijn om onbewogen te blijven bij de muziek van Shikata Ga Nai?

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More