Home Concerttip Nieuwe namen najaar Muziekclub De Zwerver: DAAN – DREUN XL

Nieuwe namen najaar Muziekclub De Zwerver: DAAN – DREUN XL

by Hannelore Dieleman

Muziekclub De Zwerver in Leffinge krijgt in het najaar bezoek van DAAN. Met zijn nieuwe plaat The Ride keert hij terug naar zijn bekende elektrorocksound en met de dikke pak hits die hij al op zijn palmares heeft staan, zal hij op zaterdag 2 december zonder twijfel een overtuigende partyset ineen steken.

Daan @ Dirk Wouters

Iets helemaal anders, maar ook een avond om naar uit te kijken, is de album-release van DREUN XL op zaterdag 14 oktober. Dreun XL is de muzikale samenwerking tussen bewoners van Tordale (Torhout) met hun begeleider Jonas Messelier (Alpha Whale) en de sociaalartistieke organisatie kleinVerhaal waarvan Thomas Werbrouck de trekker is.

De band ontpopte zich tot DREUN XL, een incarnatie van 12 muzikanten die aan nieuwe composities sleutelden met als resultaat het album Dewilde Superheld, een aaneenschakeling van psychedelische, bezwerende nummers. De band doet denken aan The Stooges, Black Sabbath of GOAT. Ze noemen het ‘Superhero Brut Rock’!

Tickets voor Daan en voor Dreun XL zijn te verkrijgen op www.dezwerver.be.

Dreun XL Facebook

Daan Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More