Home Singles WOODSMITH JR – Mosquito Madness

WOODSMITH JR – Mosquito Madness

by Bart Verlent

Singer-songwriter Kris Stynen stond de afgelopen twintig jaar niet meer op een podium, zijn passie voor muziek verdween echter nooit. Tijdens een open mic wakkerde het verlangen om opnieuw op te treden terug aan. Deze keer doet hij het solo onder de naam Woodsmith Jr. In het verleden maakte hij deel uit van verschillende groepen als zanger, gitarist, pianist of bassist.

© Woodsmith Jr

Stynens solodebuut A Hidden Tale zal in het najaar verschijnen. In de studio kreeg hij daarvoor ondersteuning van topmuzikanten als Steven De bruyn, Mario Goossens, Jasper Hautekiet en Gijs Hollebosch. Mosquito Madness is het tweede voorproefje uit de plaat en gaat over de strijd tussen mens en mug. En dan vooral wanneer de mens probeert te slapen.

Het nummer heeft een warme, intense, bluesy/rootsy sound al is het onderwerp vrij luchtig. Stynen heeft een straffe stem die perfect past bij dat warme geluid en doet ons spontaan denken aan die van Warren Zevon.

Top sound, top muzikanten en een top nummer.

Je kan Woodsmith Jr live aan het werk zien op:

20/07 – Tuinconcert, Eindhout-Laakdal
05/08 – Swingin’ Hulsen Zomebar, Balen-Hulsen
24/09 – Merodehappening, Zammel

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More