Home Singles YVES PAQUET FT. PARLOR – Empty House (By The Sea)

YVES PAQUET FT. PARLOR – Empty House (By The Sea)

by Bart Verlent

Ofwel is Yves Paquet permanent op zoek naar een eigen stijl ofwel wil hij zoveel mogelijk verschillende soorten muziek uitbrengen. Hij brak door met het dancenummer UFO, een samenwerking met The Subs. Op zijn debuutplaat Every Now And Then bracht hij smaakvolle soulpop en op zijn onlangs verschenen tweede album A Decent Man liet hij zich inspireren door folkmuziek. En ook in deze single pakt hij weer uit met een ander genre.

© Yves Paquete x Parlor

Yves schreef Empty House (By The Sea) samen met Fleddy Melculy gitarist Tim Toegaert (Parlor). Milo Meskens speelde mee op het nummer en K’s Choice-gitarist Tom Lodewyckx nam het masteren op zich.
Ze wilden een Californisch poppunkrocknummer maken in de lijn van Blink 182. Helemaal gelukt is dat echter niet want het nummers mist wat pit om ons echt weg te blazen. Empty House By The Sea raakt niet veel verder dan een wat ordinaire popsong die onopgemerkt voorbij kabbelt, en die je na een paar minuten al vergeten bent.

We waren eerder al onder de indruk van Yves Paquets zangtalent maar dit nummer heeft toch wat te weinig om het lijf om echt te raken.

FacebookInstagramYou may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More