Home Concerttip New Cool Collective en Kosmo Sound sluiten Helden In Het Park af

New Cool Collective en Kosmo Sound sluiten Helden In Het Park af

by Bart Verlent

Zoals ieder jaar pakt Muziekclub N9 uit met Helden In Het Park dat plaatsvindt op het podium aan het kasteel in het Heldenpark in Eeklo. Na drie hete, zonovergoten dagen sluit dit unieke festival af op 18 augustus met een hele straffe line-up.

© Muziekclub N9

Het Gentse Kosmo Sound opent de avond met hun groovy, instrumentale dub met zware baslijnen, strakke drums en spacey melodieën. In 2020 verscheen hun straffe debuutalbum Antenna bij Zephyrus Records waar dit najaar de opvolger Fruit Of The Void van verschijnt. Verwacht je dus maar al aan oud en nieuw werk en zalige trip door hun dubby kosmos.

De hoofdact van de avond is het Nederlandse New Cool Collective. Al meer dan vijfentwintig jaar maken ze een unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo. Deze strakke, funky band werkte al samen met Tony Allen, Mapach Africa, Jules Deelder en Typhoon. Ze weten als geen ander hoe ze iedereen aan het dansen moeten krijgen.

Voor en na de optredens bouwen de heren van Huna Sounds samen met Murkie een stevig feestje in Park Adrem met dub, balie funk, bas en andere elektronische sounds die worden verweeft met allerhande percussie invloeden.

Helden In Het Park is volledig gratis. De deuren openen om 19u en dj’s en concerten starten om 20u. Meer info vind je via deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More