Home Concerttip Mei in de Missy Sippy

Mei in de Missy Sippy

by Nel Mertens

“I believe
Things are working out just fine
Well, I keep three loves happy
My sweetheart, my guitar, and I.”
Tiny Legs Tim

Met deze mooie woorden van een man die de Missy Sippy in Gent blijft bezielen, opent de nieuwsbrief van de Gentse blues- een rootsclub de maand mei.

Op 25 mei is het een jaar geleden dat wij als muziekliefhebbers, maar vooral ook de trouwe Missy Sippy-crew en -gangers, zijn vrienden, zijn muzikale familie,… afscheid moesten nemen van Tiny Legs Tim. The Missy Sippy Allstars brengen die avond hulde aan deze mooie mens.

De woensdagen blijven mooi gevuld met de verschillende jams, maar ook heel wat optredens sieren de affiche.

Zo kan je deze maand The Blue Ribbon, Vorklift, Matrac d’Amour, Kaai Maan, The Kokomo Kings, Guy Davis, The Harbour Town Blues Revue, De Snoepfabriek, The Goose Thing, Zonen Met Vaders, His Trust Fund en Mama Shakers er op de planken zien.

Op 21 mei zorgen Pieter Mortier en co voor een avond om te dansen, te hoppen, te sippen, te nippen. Missy Makes You Swing! Bernd Coene zorg voor een intercontinentaal sfeertje tijdens Missy Mondial op 24/5.

Wees gul als de hoed passeert, want behalve op 6, 23, 24, 25 en 27 mei zijn de optredens gratis.

Website Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More