Home Concerttip FESTIVALTIP: JonGeduld ShowCase Festival, Gent, Vlasmarkt (10/9/2023)

FESTIVALTIP: JonGeduld ShowCase Festival, Gent, Vlasmarkt (10/9/2023)

by Nel Mertens

Enkel op de Vlasmarkt in Gent krijgt het woord ‘Dekenijfeesten’ een hippe invulling! Want op 10 september vindt daar voor de vierde keer het JonGeduld Showcase Festival plaats, georganiseerd door Muziekcentrum Kinky Star en Dekenij Vlasmarkt. Dé kans om jong, nieuw talent te gaan ontdekken.

JonGeduld is een coachingsproject van Kinky Star waarbij ze groeikansen bieden aan jonge muzikanten tot (of rond) 20 jaar. In een JonGeduld-traject krijgen jonge bands workshops, coaching, studio-, live- en radiokansen aangeboden en gaan ze samen in op de creatieve en zakelijke kanten van muziek maken.

Wat serveren ze – naast frisse pintjes en misschien een Irish Coffee – op hun ShowCase Festival? Maar liefst 11 optredens van jonge, verse Belgische bands op 10 locaties op en rond de Vlasmarkt!

Zo kan je Homemade Hand Grenade in Den Afsnis gaan ontdekken, Rosie Stuart in De Cover, Tragic Eyes in Trefpunt, Rehash in den Aap, Waterproov in de Jos, Bread For Duck in Shanti, Henry Nery in de Gloria, Such Guys in De Kinky Star, Liquid Molly in de Charlatan en Kajikama en Castor W in de Giraf.

Nog beter nieuws? ’t Is helemaal gratis!

Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More