Home Concerttip ELKO BLIJWEERT – Deurne

ELKO BLIJWEERT – Deurne

by Jos Buersens

Na het lezen van dit artikel zit je ongetwijfeld al enige tijd op je ‘De Druivelaar’ te pieren en naarstig te zoeken naar een vrij moment om de nieuwste expo van Françoise Trouvé te bezoeken. Voor zij bij wie de wijsheden van de kalender der kalenders weinig soelaas kunnen bieden in de zoektocht naar een geschikt moment, brengt Luminous Dash graag de langverwachte verlossing: zaterdag 13 november om 15.00 uur.

“Waarom dit moment?”, vraag je.

Een zeer terechte vraag, beste lezer!

Het is namelijk op het voorgenoemde moment dat geluidskunstenaar Elko Blijweert, je welbekend van bands als: Gruppo Di Pawlowski, Tip Toe Topic, The Horse Head Bed, Kiss My Jazz, Franco Saint De Bakker, … op de expo een soloperformance zal geven. De set van Elko, die overigens net een schitterende nieuwe soloplaat heeft uitgebracht bij Ultra Eczema, zal naar verluidt vooral rond improvisatie draaien. Wie de gitarist in het verleden al aan het werk zag, weet echter dat hij steeds garant staat voor een memorabele auditieve beleving of het nu eigen werk is of improvisatie.

Tenslotte hebben we ook nog wat extra goed nieuws want de inkom is gratis, waardoor je direct ook al wat meer briefjes overhoudt om aan de prachtige werken van Françoise Trouvé te spenderen.

Alle informatie omtrent de expositie van Françoise Trouvé kan je via deze link vinden.

Alvast tot dan!

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More