Home Concerttip De affiche van W-Festival groeit

De affiche van W-Festival groeit

by Nel Mertens

Dat je als W-Festivalfan het weekend van 23 t.e.m. 25 augustus al blokkeerde in je agenda, geloven we graag. De organisatie doet er nog 4 extra goeie redenen om dat te doen bovenop, want zette net nog 4 nieuwe namen op de Mainstage-affiche.

Chicago Experience Feat. Danny Seraphine (mede-oprichter van Chicago) & Jeff Coffey (leadzanger van 2016-2018) zullen in hun show meer dan 25 Chicago-hits Als 25 Or 6 To 4, Feeling Stronger, Saturday In The Park, Hard Habit To Break, You’re The Inspiration en Look Away over het strand van Oostende laten klinken.

Men Without Hats zijn ondertussen ook weer aan het touren geslagen, met twee nieuwe albums in de afgelopen drie jaar onder de arm. Een overweldigend enthousiaste live-ervaring is gegarandeerd, met nummers als The Safety Danse, I Got The Message, Antarctica, Pop Goes The World…

We schrikken even, als we lezen dat het al in 1977 (!) was dat Umberto Tozzi zijn wereldhit Ti Amo uitbracht. De Italiaan heeft er dus al een heuse carrière, met talloze hits, internationale tournees en gouden platen opzitten. Gloria, Stella Stai, de Eurosongfestival-hit Gente Di Mare, Le Parole… katapulteren ons wellicht meteen naar Zuiderse oorden.

Het is niet de originele band, maar ook geen coverband, want Dire Straits Legacy staat er met liefde en respect voor de legendarische rockband Dire Straits, maar bracht ook opnieuw een aantal artiesten samen op het podium die het geluid van de Britse band uniek hebben gemaakt, samen met topmuzikanten. Verwacht je aan de grootste en meest iconische hits van Dire Straits, maar even goed aan nieuwe nummers van het album 3 Chord Trick, gebracht door muzikanten die meer dan 30 jaar geleden opnamen maakten en toerden met Dire Straits: Alan Clark was de eerste toetsenist van Dire Straits, Phil Palmer en Danny Cummings namen beiden On Every Street op, Mel Collins hoorden we op de singles Love Over Gold en Twisting By The Pool.  Ze worden omringd door toonaangevende muzikanten.

Nostalgie ten top!

Op dit ogenblik kan je nog tickets bestellen aan de ‘Eary bird wave 3’ -prijs  van €199, daarna kost een combiticket €219.

Facebook Website Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More