Home Concerttip CONCERTTIP: HELL OPEN AIR (Diest, 4-5/05/2024)

CONCERTTIP: HELL OPEN AIR (Diest, 4-5/05/2024)

by Nel Mertens

Je laten dopen in de hel? Het kan voor het eerst want Club Hell in Diest presenteert in het eerste weekend van mei, voor het eerst hun festival Hell Open Air. Twee dagen lang dompelen ze je onder in zwaar zwarte deuntjes, die recht naar de hel leiden.

Zo kan je er op vrijdag 4 mei terecht voor een exquise selectie van tribute bands en is die dag opgedragen aan het legendarische Heavy Sounds Festival. Zo kan je er als opwarmer de eighties rock coverband Busted In Rock horen, maar ook het Noorse project Dorothea dat aan de slag gaat met Warlock-nummers.

Een exclusief optreden mag je verwachten van The King Diamond Conspiracy met nummers van Merciful Fate, de Nederlandse Slayer Cover Band. Mötorheads zal Motorhead coveren en tot slot zal de Nederlandse Metallica-tribute-band Damaged Justice afsluiten.

Op zaterdag 5/5 zijn al vier van de negen bands bekend, allemaal met de focus op Female Fronted Violence! Het zijn Defacing God, Cobra Spell, Splendidula en Triagone.

Tickets zijn te koop via deze link.

Facebook / Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More