Home Belgisch CRYPTS OF DUSK – Journey To Oblivion (Symphonic Black Metal Promotion)

CRYPTS OF DUSK – Journey To Oblivion (Symphonic Black Metal Promotion)

by Bootsie Butsenzeller

De gitarist van Serpent’s Oath luisterend naar de naam Azamoth heeft met z’n eega Amalthea een nieuwe band uit de grond gestampt waarin hij zelf buiten gitaar/zang ook de drums voor z’n rekening neemt (benieuwd hoe ze dat live gaan doen) én ook nog eens de opnames en productie. Amalthea speelt bas, schreef de tekst en zorgde voor het artwork.

© Crypts Of Du

Crypts Of Dusk grossiert uiteraard in black metal en dan van het symfonische virtuoze soort. Onnodig te zeggen dat er dan ook raakpunten zijn met Serpent’s Oath natuurlijk, maar ook met genre voorbeelden als daar zijn Emperor, Satyricon en Stormkeep. De track vangt aan met een donkere zoemende synth uit een donkere kerker tot de drums, bas, vocale schreeuwen en gitaarsalvo’s worden uitgedeeld, waarin de gitaar dan de symfonisch aandoende melodie vertolkt. De fans van het genre zijn alvast laaiend enthousiast over deze single die de komst van het debuutalbum Beyond This Mortal Realm mag aankondigen.

SpotifyInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More