Home Concerttip CONCERTTIP: Hagelant Fest II (Diest, Hell, 28/01/2023)

CONCERTTIP: Hagelant Fest II (Diest, Hell, 28/01/2023)

by Nel Mertens

Eind deze maand vindt de tweede editie van Hagelant Fest plaats. In de Hell, het rock- en metalcafé in Diest. Neem een dikke, zwarte alcoholstift en kruis 28 januari aan op je kalender!

Zes bands recht uit de hel? Daar spreken we ons niet over uit. Wat we wel durven zeggen, is dat je zes keer op rij op een oorverwarmende geluidsmuur zal botsen, met metalbands uit binnen- en buitenland.

De Franse black metal-topper Hell Militia komt hun nieuwe album Hollow Void voorstellen. Vanuit Italië vliegt de blackmetalband Frostmoon Eclipse speciaal voor Hellfest naar ons land over, voor een exclusieve show. Voor het Belgische Thronum Vrondor is het nog maar hun derde liveshow sinds hun vijftienjarige bestaan, dus niet te missen!

De Duitse black-‘n-roll-band MNHG en het Italiaans/ Nederlandse blackmetalproject Liber Null komen voor het eerst naar België en voor het eerst in zes jaar, zet ook het Nederlandse Dystopia terug voet op Belgische bodem!

Voor dit event zijn slechts 150 tickets te koop. Wil jij één van de aanwezigen zijn? Koop dan alvast je ticket in voorverkoop aan €22. Aan de kassa betaal je €25.

Website / Facebook / Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More