Home Concerttip CONCERTTIP: DER KLINKE + O VEUX Aarschot, De Klinker (23/06/2023)

CONCERTTIP: DER KLINKE + O VEUX Aarschot, De Klinker (23/06/2023)

by Nel Mertens

Laat het lot niet voor je beslissen, maar besluit gewoon zelf om op 23 juni naar Aarschot te trekken. Want die avond komt de Oostendse newwaveband Der Klinke er hun gloednieuwe album Facing Fate live voorstellen, dat op 10 juni verschijnt.

En dat belooft heel wat, als we nog maar denken aan de nieuwste single You’re Looking Good In An Elevator die pas verscheen als voorsmaakje van die nieuwe plaat. En dat is precies wat acteur Sam Louwyck moet gedacht hebben, toen hij met frontman Geert ‘Chesko’ Vandekerkhof in de lift belandde voor de clip en hem erg spontaan een intense zoen op de lippen drukte! Ja, de heren zien er inderdaad goed uit zo, in de lift. Prachtig zelfs. En de sound is navenant!

Ook de eighties postpunkband O Veux (uit Hasselt) staat op de planken diezelfde avond, helemaal klaar om de summervibes te lanceren van achter donkere zonnebrillen, waarna dj Fap Noir de dansvloer donker kleurt met de betere, donkere danstracks.

Bestel alvast een ticket via deze link.

Der Klinke: Bandcamp Website Facebook

O Veux: Facebook

Facebookevent

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More