Home Concerttip Botanique vult de agenda van het najaar nog eens aan

Botanique vult de agenda van het najaar nog eens aan

by Bart Verlent

Het Brusselse concertzalencomplex Botanique is volop bezig om de agenda van het najaar in te vullen met interessante namen. Zo hebben we iets om naar uit te kijken na de festivalzomer.

Joan As Police Women © Hans Vermeulen

De nieuwe Luikse belofte Eosine stelt haar debuutep (die verschijnt op Mayway Records) op 24 oktober voor in de Rotonde, Op 28 oktober stelt Joan As Police Women het nieuwe album Lemons, Limes And Orchids voor in de Orangerie. Joey Valence & Brae brengen een crossover van punk en hiphop op 21 november in diezelfde zaal. Op 24 november zakt de Kopenhaagse singer-songwriter ML Buch af naar het Museum met haar experimentele popsongs.

Het Londense Bad Nerves klinkt als een liefdeskind dat ontstaan is tussen The Strokes en The Ramones, dat resultaat kan je bekijken op 27 november in het Museum. Op 23 januari is er een postpunk avond in de Orangerie met Lebanon Hanover en Eat-Girls. De Spaanse indierockers van Hinds stellen hun vierde langspeler voor op 28 februari.

De volledige agenda van Botanique kan je bekijken op deze link.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More