Home Concerttip 10 JAAR FONS RECORDS Hasselt, Muziekodroom (04/06/2022)

10 JAAR FONS RECORDS Hasselt, Muziekodroom (04/06/2022)

by Jos Buersens

Volgens de recente vakliteratuur musturberen we veel te frequent. Zo zou de gemiddelde Vlaming tot twee keer per week musturberen, niet gezond als we de geschreven pers mogen geloven. Nu, voor je in paniek naar je dokter rent en jouw teerbeminde verzameling pornografisch materiaal door het raam kiepert, willen we je alvast geruststellen. Het is geen typefout van onzentwege maar een effectieve term. ‘Musturberen’ is namelijk jezelf te hoge eisen opleggen en een teveel aan moetjes in je leven plannen.

Gelukkig zijn er ook nog alternatieven die ons van het musturberen kunnen weerhouden. Zo is er zaterdag 4 juni een eerste van twee Fons Records label nights. En wat is de gelegenheid vraag je? Wel, het Limburgse Fons Records mag dit jaar alweer tien kaarsjes uitblazen, reden te over voor wat feestelijkheden als je het ons vraagt.

Fence, The Yummy Mouths, Joeri Chipsvingers, Fake Indians, True Champions Ride On Speed, Best Parts en DJ PI Nuts zullen aanstaande zaterdag de eerste viering aftrappen en dat doen ze in de Muziekodroom in Hasselt. De bands op het programma zijn een mooie mix van gevestigde waarden binnen Fons Records en opkomend nieuw talent.

Dat Fons Records een voedingsbodem wil zijn voor nieuwe bands blijkt in 2022 meer dan ooit. In het kader van tien jaar Fons Records drijft het label het aantal nieuwe releases op en daar zitten, al zeggen we het zelf, best wat pareltjes tussen.

Voor een schamele 16,5 euro kan al de voorgaande bands zaterdag aan het werk zien. Geen geld als je het ons vraagt. Maak dus dat je met een rotvaart naar de onderstaande websites gaat en je Fons Records en Muziekodroom je terecht van je geld afhandig laat maken!

Veel plezier alvast!

FONS RECORDS: BANDCAMP FACEBOOK WEBSITE
MUZIEKODROOM: FACEBOOK WEBSITE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More