Home Belgisch CONCERTTIP: PEUK + ENVY SUCKS @The Pit’s, Kortrijk (12/4/2023)

CONCERTTIP: PEUK + ENVY SUCKS @The Pit’s, Kortrijk (12/4/2023)

by Patrick Bruneel

Het gebeurt maar zelden, voorverkoop voor een concert in het Kortrijkse punkhol The Pit’s. De vorige keer gebeurde het met The Briefs, om ervoor te zorgen dat de boel niet té vol zat. Tachtig betalenden, dat is het. En dan zijn het al sardientjes, wees daar maar zeker van. Toen waren de tickets kaartjes in de vorm van een bepiste slip. Deze keer zijn er tickets die alleen beschikbaar zijn voor hipsters.

Straffe hipsters dan nog wel, want alleen verkrijgbaar in de Pit’s zelf (tijdens concerten en woensdagnamiddagen tussen 15h-18h), het Kortrijkse Crate Records of Flyer Tattoo’s And Illustration, ook in de Quickiestede uiteraard (die dan weer niet welkom is).

En waarom dadde? Wel, u bent dan twee keer in Kortrijk geweest, en omdat de show van Peuk gericht is op de locals. Zonder deze voorverkoop zou het misschien wel vol meegereisde Limburgers kunnen zitten en zouden de locals onverrichter zake de show van Peuk dienen te missen.

Envy Sucks mag de spits afbijten. Het jonge trio zakt af uit Alken, want ze hebben deze keer geen zin in Christal Alken maar in Buval en Blauwkes. Punky grunge schijnen ze te maken. Ewel, ze gaan dat goed doen, zo goed dat Peuk er nog een fermere lap op zal geven dan anders.

U moest al aan de deur staan om een kaartje te kopen. Een verzamelobject wordt het zeker. Daarom alleen al zal de kassadame (of heer) het met plezier in twee scheuren en een Pit’s stempel in ruil geven, ergens waar je het liefst een stempel hebt staan. Uitgeduwd, zoals bij Peuk zelf.

Doors: 19h
Members: €13 / Non-members: €15 / Students: Free as always!

Flyer Tattoos / Crate Records / The Pit’s / Peuk

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More