Home ReviewsAlbum Reviews TRAUMATIZER – s/t (Neon Taste / I Could ‘ve Been A Killer Tapes)

TRAUMATIZER – s/t (Neon Taste / I Could ‘ve Been A Killer Tapes)

by Patrick Bruneel

Via het Amerikaanse (Vancouver) Neon Taste kan ieder die wil de zes nummers tellende ep van het uit Haarlem (Nederland) afkomstige Traumatizer aanschaffen. Het kan ook gemakkelijker, gewoon de cassette bestellen bij het Belgische I Could’ve Been A Killer Tapes. Goedkoper (zes euro), milieuvriendelijker en sneller.

Of naar een show gaan natuurlijk, wie weet hebben ze het schijfje wel mee. Wij kozen voor de cassette die we met de leukste post ooit ontvingen van labelbaas Mondy: in een enveloppe netjes in onze fietstas gestopt alwaar het kleinood een paar dagen weer en wind doorstond omdat vergeetachtigheid al jong kan beginnen en ondergetekende niet van de drop af wist.

Eenmaal de cassette zijn veilige haven had bereikt mocht ze meteen haar rondjes draaien. Felle D-Beatpunk met wat metalriffs ertussen en zangeres Anna die zich de longen uit het lijf tiert.

Met verder gitarist Randy, bassist Buster en drummer Iwan zet het kwartet een aardig potje fastcore neer die fans van bijvoorbeeld Hetze of Colère zeker zal bevallen.

Zes, eigenlijk zeven met de niet op de ep vermeldde maar wel op de tape aanwezige Interlude, nummers in elf minuten of daaromtrent, dan weet iedereen meteen dat het vooruit mag gaan. Woede en razernij omgeven met deuntjes die te snel zijn om zomaar rond te springen, dat is Traumatizer.

Deze ep is digitaal, op cassette en op vinyl verschenen via Neon Taste en I Could ‘ve Been A Killer Tapes.

Traumatizer / I Could Have Been A Killer Tapes / Discosenfermospunk

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More