Home Singles ZLDR – Obsédé

ZLDR – Obsédé

by Björn Comhaire

Wie erbij was tijdens de West-Vlaamse finale van Sound Track, zal de passage van ZLDR niet snel vergeten. Energiek, grappig, emotioneel en vooral geen seconde saai. En dat allemaal tijdens een set van pakweg 20 minuten. Niet slecht!

© ZLDR

Ook niet slecht is hun energieke, stomende single Obsédé die de voorbode vormt voor de ep die op 24 mei verschijnt en op 31 mei wordt voorgesteld in Wilde Westen in Kortrijk.

In het Frans deze keer. De broers Jacquemain wonen tenslotte in Menen op de grens tussen België en Frankrijk… Obsédé gaat over obsessie en verslaving en hoe de omstaanders daar soms, en meestal ongewild, de gevolgen van moeten dragen. Julien en Thomas blijken in de videoclip inwisselbaar en kampen er elk met hun eigen demonen. Het gevecht blijft onbeslist.

De clip is van de hand van Jade Derudder en werd gefilmd door Dries Vanderaerden, met dank aan Bar Broos en café Donna. Uitchecken die handel!

ZLDR live:
20/04 – Crate Records, Kortrijk
01/05 – Red Rock Rally, Brugge (opener van de avond)
31/05 – Wilde Westen, Kortrijk (ep-release)
01/06 – JH Jakkedoe, Waregem
29/06 – Grensrock, Menen

INSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More