Home Singles ZARA DAVIS – Wide Awake

ZARA DAVIS – Wide Awake

by Bart Verlent

Zara Davis bracht een groot deel van haar leven door in Londen, daar bracht ze ook een eerste dichtbundel uit. Tijdens de coronaperiode liep haar relatie echter op klippen en trok ze naar Gent om een nieuw leven te beginnen. Daar zette ze, samen met producer Johan Bessemans, haar poëzie op muziek met referenties naar de jaren ’70 en een donkere, mysterieuze David Lynch-vibe. Het resultaat is te horen op het debuutalbum No Hot Ashes dat vorig jaar het licht zag.

© Zara Davis

Dit najaar brengt Davis haar tweede plaat uit waaruit Wide Awake een voorsmaakje is. Het is een liedje over relaties en loslaten en het ligt volledig in de lijn van haar andere werk. Met subtiele arrangementen wordt er een donker en sensueel sfeertje opgebouwd.

Het nummer ligt wat in de lijn van Hooverphonics oudere werk en zou eigenlijk wel een hitje kunnen worden, als de radio’s het oppikken tenminste.

Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More