Home Singles YOKAN – Best Served Cold

YOKAN – Best Served Cold

by Bart Verlent

Het Genstse sextet Yokan bracht twee jaar geleden hun debuutep Together uit, was de publiekswinnaar van de Student Rock Rally in 2018 en datzelfde jaar wonnen ze studiotijd via de Maanrockrally. In 2019 werden ze geselecteerd voor Sound Track en het jaar daarop werd de band verkozen tot publiekswinnaar van Humo’s Rock Rally. In de loop van hun bestaan werd de band herschikt en hebben ze hun sound gefinetuned.

© Yokan

Yokan blikte net een tweede ep in die nu wordt afgemixt en eind februari 2022 het licht zal zien. Best Served Cold is de eerste single uit deze ep en speelt zich af tijdens een ongemakkelijke stilte na een zweterige vrijpartij. Doorheen het nummer speelt de onzekerheid over het vervolg van deze “verhouding”. Als het van de ene partij afhangt zal er geen vervolg komen en blijft de andere partij achter met een bittere nasmaak.

Yokan levert een pure electropop-song af die alles in huis heeft om een hit te worden. Het nummer klinkt erg catchy en het refrein valt moeilijk te negeren, je wordt meegesleurd in een meezinger van formaat.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More