Home Singles YESUS – Dwangneurose

YESUS – Dwangneurose

by Ann Cnockaert

Het derde puzzelstukje van Yesus’ album is Dwangneurose. Hierin rapt hij over zijn obsessief-compulsieve stoornis. Met zijn vorige single Tweederangs gaf de artiest zichzelf en zijn verleden al redelijk bloot. In Dwangneurose leren we een nog onbekend stukje van Yesus kennen.

Jesse Timmermans, alias Yesus, een artiest die in zijn nummers altijd iets persoonlijks probeert te verwerken en daarmee het voorbeeld volgt van onder andere Zwangere Guy en Yong Yello.

“Doe de lichten aan, doe de lichten uit, elke handeling gerelateerd aan iets. Stap de trappen op, skip de tweede trede, zoekend naar een reden, maar ik weet het niet.” Dwangneurose geeft een zeer expliciet beeld van hoe het er aan toe gaat het hoofd van Yesus en hoe een obsessief-compulsieve stoornis je leven kan beheersen.

De heerlijke beat van het nummer werd gemaakt door HighHat. De opname, mix en master werd verzorgd door Ephraïm. Voor ons is dit tot nu het beste nummer dat we van Yesus te horen kregen.

Facebook – InstagramSpotify

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More