Home Singles WOOLVS – The Origin Of The World (On The Level)

WOOLVS – The Origin Of The World (On The Level)

by Bart Verlent

Woolvs is het project rond singer-songwriter Willem Malfliet die zichzelf laat bijstaan door ex-medestudenten Casper Van De Velde, Vitja Pauwels, Soet Kempeneer en Ruben De Maesschalk. Muzikaal ligt de band ergens tussen de muziek van Connan Mockasin, Robbing Millions en HOMESHAKE. In 2021 verscheen de debuutplaat Evening Planet, dit jaar komt daar een vervolg op.

The Origin Of The World is een eerste voorproefje van de tweede langspeler die dit najaar verschijnt. Het is een zwoel zomers nummers met een coole vibe vergelijkbaar met Balthazar. De arrangementen zijn echter speels en heel kleurrijk waardoor we toch iets vrij uniek te horen krijgen.

Met deze nieuwe single gaat Woolvs verder met waar ze op Evening Planet mee bezig waren. De gemoedelijk relaxte vibe uit dat album lijkt ook het uitgangspunt van de nieuwe plaat. Als iets goed is, waarom je het veranderen?

Woolvs kan je aan het werk zien op:

20/03 – Inuit, Leuven
25/03 – Farrm (De Serre), Hasselt
18/04 – BarBroos, Gent

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More