Home Singles WOLFEWOLFE – WLFRM

WOLFEWOLFE – WLFRM

by Bart Verlent

Sinds 2019 maakt auteur/muzikant Jonas Bruyneel (Momoyo, Vincent Coomans), samen met klankmagiër Esther Coorevits (Noèmie Wolfs, Jan Verstraeten, momoyo) duistere, melancholische, Nederlandstalige triphop onder de naam WolfeWolfe. Aan een tempo van één single per jaar, negeert dit duistere project alle verwachtingen of enige strategie. Uit het hart, op de nacht gericht, lekker droef en radicaal eigenzinnig, zo is ook hun derde single WLFRM (Wolfraam).

© Lara Jacoba Breine

De nieuwe single is een uitgesponnen verleidingsdans van zoekende mensen. Opnieuw zijn de breekbare stem van Coorevits, de Nederlandstalige tekst en minutieuze productie van Bruyneel en de melancholische klarinet van Hadewych van Den Eynde de basisingrediënten. Het is een sfeervolle compositie die je meeneemt in de donkere, warme wereld van WolfeWolfe.

Het is spijtig dat dit duo zo weinig nummers uit brengt, maar aan de andere kant is het altijd een klein feestje als die nieuwe WolfeWolfe-single verschijnt. Bruyneel en Coorevits zorgen altijd voor magische songs die diep raken. Dat is zeker ook het geval bij deze wondermooie WLFRM. Nu maar weer een jaar wachten op een vervolg… De tekst van dit nummer zal deels ook terug te vinden zijn in de de poëziebundel Broedland van Bruyneel, die op 7 maart verschijnt bij Uitgeverij Poëziecentrum.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More