Home Singles WIM & DJ DYSFUNKSHUNAL – Ooit Is Het Over (Eigen Beheer)

WIM & DJ DYSFUNKSHUNAL – Ooit Is Het Over (Eigen Beheer)

by Bart Verlent

Vanaf 2020 staat de Leuvense rapper Wim terug solo op het podium. Sinds 1997 is hij de de drijvende kracht achter Phillibustas en PhillibustasPLUS. In 2020 debuteerde hij met de dubbelep Extra en nam het duet Blij op met Baz. Maar de rapper zit niet stil. Dit jaar verscheen al de nieuwe ep Luistervuur die hij inblikte met Toma Beats en er komt nog nieuw werk aan.

© Wim & DJ Dysfunkshunal

Voor de nieuwe ep werkt Wim samen met battle en party-dj en producer DJ Dysfunkshunal. Nu beide hiphoppioniers de 40 gepasseerd zijn, resulteert hun samenwerking in doordachte, muzikale creaties. Een eerlijke mix van hedendaagse sounds en 90’s boombap-hiphop met daaroverheen de maatschappijkritische teksten van Wim.

Met Ooit Is Het Over wil Wim ons de moed geven om door te gaan. Ook al volgen de versoepelingen elkaar steeds sneller op, we zijn steeds nog niet aan het einde van de pandemie. Daarom geeft de rapper met fijne flows de boodschap om door te zetten, omdat dat enige optie is. DJ Dysfunkshunal zorgde voor soulvolle lazy beats bij deze warme boodschap, beats die perfect passen bij de hoopgevende woorden.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More