Home Belgisch WHORSES – Ol’ Company (Eigen Beheer)

WHORSES – Ol’ Company (Eigen Beheer)

by Pieter Walcarius

De heren van Whorses stonden vorige maand nog op het podium als voorprogramma van Brutus in de Vooruit. Harry Descamps, Baptiste Navarro, Timotheus de Beir en Tijl van de Casteele worden gezien als een talentvolle band met heel veel groeipotentieel. Wij kunnen dit alleen maar beamen, hun muziek kan en wil je niet een vakje steken. Ze zijn veelzijdig en dat maakt deze band zo sterk. Dat bewijzen ze eens te meer in het wondermooie Ol’ Company.

© Jerina Malfait

Volgens de band is Ol’ Company “an ode to the people that make your life worth living”. In deze tijden meer dan bemoedigend. Een mooi kwetsbaar en ingetogen nummer waarbij fluitende vogeltjes de song inzetten. De akoestische gitaar,de fragiele stem en bijpassende drum maken Ol’ Company een licht euforisch en happy nummer. Athlete meets Everlast? Ja misschien wel en dat belooft voor de toekomst.

“Whorses makes our life worth living “want deze Ol’ Company is een steengoede song met internationale allures. Opnemen dat album! En de vogeltjes? Die floten vrolijk verder.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More