Home Belgisch WEREND ALLEEN – Cosmic Campfire (Eigen Beheer)

WEREND ALLEEN – Cosmic Campfire (Eigen Beheer)

by Hans Verhoeven

Dreigend duister. Er komt iemand en misschien is die iemand niet alleen maar wel met velen, maar hier, onder het bed weggestopt, is het hopelijk nog even veilig. Dit is namelijk het gecreëer van sferen.

Want je hoort het gevaar van voetstappen te horen in Cosmic Campfire.

© Werend Alleen

Het is de derde single van Inner, de ep van Werend Alleen die op 17 maart zal verschijnen als een helder licht aan hemelen allerhande. En Werend Alleen – wij herhalen meer dan de hele VRT – is dus Werend Van Den Bossche en hij schudde voor even de pij af van groepjes als Dishwasher_ en doet het nu alleen en is van plan dat goed te doen en guess what? Hij doet dat goed.

Het is jazz, het is experimenteel, het zijn soundscapes die hij maakt en die maakte Ennio Morricone ook. Regisseurs en producers zouden, na dit te horen, horen te weten wat hen te doen staat. Filmisch. Met andere woorden: het leven zelve, en is dat leven ook geen film die we hoopvol voor onszelf verzinnen?

Facebook – Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More