Home Singles WE HATE YOU PLEASE DIE – Stronger Than Ever

WE HATE YOU PLEASE DIE – Stronger Than Ever

by Bart Verlent

Postpunk uit Frankrijk, het bestaat, maar de bands breken zo goed als niet door in het buitenland. Dat geldt ook voor het trio We Hate You Please Die dat toch al een aantal jaar heel overtuigende platen uitbrengt. Op 20 september verschijnt het derde album (dat de titel Chamber Songs zal krijgen) van deze postpunkers uit Rouen waar we nog een catchy single uit voorgeschoteld krijgen.

© We Hate You Please Die

In Stronger Than Ever rukt zangeres/bassiste Chloé Barabé zich los van het zoeken naar mannelijke goedkeuring en viert ze de bevrijding. Het is een afscheid van de prinses in een witte jurk, ze is zelfverzekerd en dat maakt ze vrij duidelijk in deze zalige track. Barabé heeft deze song met een bepaalde coolness ingezongen op die gedreven postpunk, naar het einde toe horen we een lekkere, noisy break. Af en toe horen we wel een Frans accent bij Cloé maar dat vergeven we haar volledig.

Wat een brok krachtige energie levert We Hate You Please Die hier weer af. Deze band etaleert hun stevigste sound ooit.

FacebookInstagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More