Home Singles WARHAUS – Time Bomb (PIAS)

WARHAUS – Time Bomb (PIAS)

by Bart Verlent

We moeten nog een paar weken wachten op het nieuwe album Ha Ha Heartbreak van Warhaus. Daarom trakteert Maarten Devoldere ons nog op een nieuwe single van zijn derde solo langspeler. Op de vorige singles was al te horen dat hij met een nieuw breder geluid aan het experimenteren was en dat geldt ook voor deze nieuwe song.

© Warhaus

Time Bomb klinkt super sensueel met een groovy bas en laidback drums. Het nummer wordt subtiel aangevuld met warme strijkers en een sombere piano die het nummer een 70’s soul-vibe geven, we moeten denken aan What’s Going On van Marvin Gaye. Devoldere zingt heel voorzichtig alsof hij met zijn stem de bom wil ontmantelen, op het einde kan hij zich echter niet meer inhouden en laat hij de bom al roepend ontploffen.

Time Bomb is een zalige warme song waarin Devoldere toch wat afwijkt van zijn vorige albums en zeker van wat hij met Balthazar maakt. Al gaat het album over een relatiebreuk toch klinken de singles sexy, benieuwd hoe het volledig album gaat klinken.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More