Home Singles DOMINIC – Flux

DOMINIC – Flux

by Ann Cnockaert

We waren bijzonder aangegrepen toen we een shout-out voor Dominic in onze mailbox ontvingen. Dominique De Ruyter is blind geboren en komt met het openbaar vervoer helemaal naar de studio om zijn muziek op te nemen. Hij is koppig en doet dat zonder hond, bril of stok. Binnenkort brengt hij zijn nieuwste ep uit, maar eerst krijgen we nog de prachtige single Flux.

Dominique is een gepassioneerd muzikant en speelde ondermeer bij Stoned Pony en Salvador Statement. Op zijn eerste communie kreeg hij een drum en keyboard cadeau, en sinds die dag schrijft hij zijn eigen songs en vormt muziek zijn broodnodige uitlaatklep.

Het nummer start met warme pianoklanken die gaandeweg begeleid worden door Dominique’s oprechte krachtige vocalen. Flux is een prachtig hoopvol nummer waarbij zijn talent als singer-songwriter helemaal naar boven komt. We kunnen ook zeker de mooie videoclip bij het nummer aanbevelen.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More