Home Singles WARHAUS – Desire (PIAS)

WARHAUS – Desire (PIAS)

by Bart Verlent

Het is alweer vijf jaar geleden sinds Maarten Devoldere zijn tweede Warhaus-album op de mensheid losliet. De Balthazar-frontman heeft zijn tijd sindsdien goed gebruikt om nieuwe songs voor zijn solo-project te schrijven. We kregen al twee knappe singles (It Had To Be You en Open Window) te horen gekregen van het nieuwe album Ha Ha Heartbreak dat 11 november in de winkel zal liggen.

© Warhaus

Op de nieuwe singles was Devoldere in de weer met een strijkersensemble wat een mooie verrijking was van het klankenpalet. Dat is ook zo in de derde single Desire. Het is opnieuw een stijlvolle Warhaus-track met een warme sound en rijke arrangementen en Devoldere die zingt als een crooner.

Het nummer ons doet denken aan de smooth soulklassiekers van de jaren ’70 die je voorzichtig meenemen richting de dansvloer zonder evenwel gebruik te maken van overdonderende dancebeats. Ook deze single is opnieuw een schot in de roos!

Warhaus stelt het nieuwe album voor op 27 november in de Gentse Handelsbeurs, dat optreden is evenwel al volledig uitverkocht.

FACEBOOKINSTAGRAM

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More