Home Singles WALL OF FIRE – Hold Me Tight (Baba Records)

WALL OF FIRE – Hold Me Tight (Baba Records)

by Bart Verlent

De Brussels/Mechelse band Wall Of Fire bestaat uit drie zangers die afwisselend de leadvocals voor hun rekening nemen en die een eclectische mix brengen van britrock, folk, grunge en metal. De inspiratiebronnen van Gregory, Michael en Lisa zijn dan ook heel divers van K’s Choice, Anouk en dEUS tot Oasis en Mastodon. Het trio bracht net hun debuutplaat Defying Heights uit waaruit we nu een eerste single te horen krijgen.

© Wall Of Fire

Hold Me Tight is een ijzersterke song die wel wat in de lijn ligt van de rustigere nummers van Skunk Anansie al heeft het trio een subtieler geluid met meer variatie. Lisa heeft trouwens een geweldige stem die het nummer echt wel draagt.

We kunnen moeilijk zeggen dat Wall Of Fire op Hold Me Thight een vurige geluidsmuur neerzet, maar de band heeft wel een heel straf geluid dat ons benieuwd maakt naar de songs waarop de twee andere zangers te horen zijn.

Wall Of Fire stelt hun debuutplaat voor op:

08/10 – Kiosk Josaphat Park, Schaarbeek 
04/11 -Titanic Muziekcafé, Herenthout 
21/11 – Brussels Release Night, BXL Central (chez PIAS) – Brussel 
25/11 – Klinker, Aartselaar 
23/12 – Joran, Schaarbeek  
24/02/2024 – Brasserie de le Mule, Schaarbeek

Facebook Instagram

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More