Home Singles (W) Ft. COYOTE – Hier En Daar

(W) Ft. COYOTE – Hier En Daar

by Bart Verlent

Wederik alias (W) houdt van goedkope gitaren en perfecte pop. Daarom maakt hij samen met Sam Pieter Janssens (And Then Came Fall, Clairval), Stef en Stoffel kleine Nederlandstalige liedjes met laagjes. Deze zomer mogen we de tweede ep Plusminus verwachten van (W) of W Tussen Haakjes en daar krijgen we nu een tweede single uit.

© (W)

Hier En Daar gaat over de druk die we onszelf opleggen om enerzijds in het hier en nu te staan (en daar tevreden mee te zijn), en anderzijds te werken aan onszelf om ‘daar’ te geraken… (W) krijgt hier het gezelschap van Stien Zwaenepoel alias Coyote. Het is een mooi warm nummer in de typische W Tussen Haakjes stijl met ingetogen arrangementen en Wederik met zijn knappe stem. Daar komt nog bij dat Coyote de zanger/songschrijver perfect aangevuld met haar breekbare bijdrage.

Van ons mag (W) nog meer samenwerken met Coyote want ze geeft een verfrissende toets aan het geluid van dit fijne project.

Facebook

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More