Home Singles VITALIC feat. Kiddy Smile – Rave Against The System

VITALIC feat. Kiddy Smile – Rave Against The System

by Ann Cnockaert

De ravers onder ons zijn al behoorlijk op de proef gesteld. Nachtclubs zijn inmiddels al meer dan een jaar dicht en tot in de late uurtjes dansen zat er ook dit jaar niet in. De Franse techno- en electromusicus Vitalic laat ons intussen genieten van Rave Against The System van zijn nieuwe album DISSIDÆNCE Episode 1 dat uitkomt op 15 oktober.

Een illegaal feest met dystopische accenten verwelkomt een menigte die zich verzamelt voor een laatste dans, waarbij seksualiteit en menselijke lichamelijkheid in alle vormen wordt gevierd.

Over de nieuwe release zegt Vitalic: “Rave Against The System is een hybride acid punk nummer dat ons eraan herinnert dat samenkomen en dansen echte politieke acties zijn. Kiddy Smile bestookt de menigte als een prediker en schreeuwt de drang uit om te dansen en te leven, wie je ook bent, zonder enige sociale of seksuele barrières.”

Met zijn krachtige beat, acid rushes en repetitieve vocalen brengt Rave Against The System een hommage aan die speciale energie van de vroege raves en jaren ’90 techno-avonden.

De show in de AB op 11 februari 2022 is helaas al uitverkocht. Meer concerten kan je hier vinden

FACEBOOKWEBSITE

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More