Home Belgisch VANDERR – Drove All Night (Eigen Beheer)

VANDERR – Drove All Night (Eigen Beheer)

by Hans Verhoeven

Only in America! Maar Vanderr, dat is een groep van bij ons en ze bestaat uit Bram Vanhove, Wannes Notenbaert en Dries Henderickx, die respectievelijk hun medailles verdienden bij Coely, Collective Conscience en blackwave. En Vanderr is bovenal Aldo Van Der Auwera, die tijd doorbracht in de New Yorkse muziekscène en dat, waarde vrienden, zullen we geweten hebben.

Want Aldo groet ’s morgens de dingen en die dingen, die ziet hij groot. The American Way, zeg maar. Om dat te staven levert Vanderr perfecte soundtracks af bij het in garages sleutelen aan Amerikaanse bakken, kammetje in de kontzak van de blue jeans. En Amerika is ook troef in deze single, Drove All Night.

Klinkt bekend? Cindy Lauper had er ooit een hit mee toen I Drove All Night nog de titel was, Céline Dion ook. Het was een song bedoeld voor de grote dode Roy Orbison maar die vond het een stinker, al nam hij het tegen zijn goesting toch maar braaf op.

En dit is dus de versie van Vanderr. Het is FM-rock, of AOR-rock, of hoe die Yanks dat ook mogen noemen. Het is goed erop te cruisen. Only in America.

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More